Wij zijn specialist in het onderhoud van het gehele vaartuig. We onderhouden niet alleen het schilderwerk, de motoren of de generatorsets maar we controleren en herstellen bijvoorbeeld ook de technische installaties, de veiligheidsmiddelen, de radarapparatuur of de schroefsassen. Kortom, alle onderdelen van het vaartuigen nemen we mee in ons onderhoudsprogramma.

Voordat we het onderhoud uitvoeren, nemen we vooraf met u het noodzakelijke onderhoud en de planning door en brengen voorafgaand aan de werkzaamheden een offerte uit; hiermee voorkomen we verrassingen achteraf.

Tenslotte verzorgen we (klasse) keuringen, modificaties of complete refits om het schip ook functioneel up-to-date te houden.

Heeft u een storing of schade aan uw vaartuig dan kunt u gebruik maken van onze storingsdienst die 24 x 7 bereikbaar is om storingen telefonisch of op locatie te verhelpen. Voor het verhelpen van storingen op locatie hebben we servicebussen beschikbaar die volledig zijn uitgerust om op de ligplaats van het vaartuig het onderhoud uit te voeren.

Daarnaast hebben we diverse partnerwerven in geheel Nederland en België ter beschikking om het vaartuig dicht bij de ligplaats droog te zetten om eventuele schade te herstellen.

Zowel in vaartuigen als bij (nood)stroominstallaties op het land wordt veel gebruik gemaakt van generatoren. Of het nu gaat om periodiek en/of preventief onderhoud van de generatoren of bij storingen aan (nood)stroominstallatie, in alle gevallen staan onze servicemonteurs u graag met raad en daad bij.

Dit onderhoud voeren we merk-onafhankelijk uit, wat betekent dat we de werkzaamheden voor meerdere merken conform de fabrikantspecificaties uitvoeren zoals Volvo Penta, Onan, JCB, SDMO, Dorman, DAF, Stamford en van Kaik generatoren en Volvo Penta. Ook voor uw het onderhoud, inspecties en levering van uw No Break installaties bent u aan het juiste adres.

Voor zowel de beroepsvaart als voor particulieren leveren we ook losse Volvo Penta onderdelen. Als dealer van Volvo Penta kunnen wij u adviseren over de juiste keuze van de onderdelen en hebben we snel zicht op levertijden en beschikbaarheid.

In ons magazijn hebben we de meest gangbare onderdelen direct op voorraad en bij minder voorkomende artikelen sturen we deze rechtstreeks vanuit de fabrikant/distributeur naar u toe.

volvo penta logo